De Nieuwe Reclame Man, reclamespecialist uit Rotterdam

De Nieuwe Reclame Man (DNRM) heeft als missie met innovatieve technieken en een duurzaam streven, bewuste ondernemers, organisaties en overheden in Rotterdam te helpen aan de mooiste reclames en de meest opvallende marketingobjecten.

Kies voor DNRM:

  • Hoge kwaliteit reclameproducten, inclusief montage;
  • Snelle én persoonlijke service, 24-uurs levering mogelijk;
  • Meer dan 15 jaar ervaring;
  • Specialist in duurzame reclame: PVC vrije folies, recyclebaar plaatmateriaal/ spandoek, oplosmiddelvrije inkten en schoonmaakmiddelen;
  • Altijd scherp geprijsd.

Autoreclame

Gevelreclame

Lichtreclame

Beurswanden

Reclameborden

Stickers en folies

Bewegwijzering

Fotobehang

Offerte aanvragen

Bel 06 417 666 80, mail joost@dnrm.nl of vul het formulier in voor een offerte op maat.

De Nieuwe Reclame Man

Joost Schoonen
Tel: 06 417 666 80
joost@dnrm.nl
www.dnrm.nl

Walhallalaan 90a
3072 EX Rotterdam

KVK: 61037052
BTW: NL078789126B01

Een selectie van onze reclameproducten

Een selectie van onze reclameproducten

Wie is DNRM?

De Nieuwe Reclame Man is een telg uit een reclamefamilie. Na zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de HES in Rotterdam versterkte Joost Schoonen het reclamebedrijf van zijn vader. In 2004 nam hij dit over. Ruim 15 jaar lang was hij zelfstandig ondernemer, liet zijn bedrijf groeien en privé vestigde hij zich met partner Marjolein en hun kinderen Tobian en Noreen op de Kaap. Hier is het heerlijk wonen en voelen zij zich thuis.

In 2019 besloot Joost zijn bedrijf op het eiland Tholen te verkopen. De dagelijkse reis van en naar het Thoolse slokte veel van zijn tijd op. De behoefte ook om wat meer tijd te kunnen besteden aan hun opgroeiende kinderen en nog wat tijd te hebben voor zijn liefhebberijen – fitness, hardlopen, boksen en het bereiden van een smakelijke maaltijd met een goed glas wijn – deed hem besluiten een nieuw bedrijf in Rotterdam te vestigen. De Nieuwe Reclame Man is hier nu gestart.

“Ik ken Joost als een gedreven ondernemer met passie voor zijn bedrijf. Eerlijkheid, creativiteit en klantgerichtheid zijn hierbij wel de kernwaarden. Juist die kernwaarden hebben er bij ons eigen bedrijf van begin af aan voor gezorgd dat er geen keuze was: voor alle (auto)reclame gingen we ‘naar Joost’. De betrokkenheid bij en interesse voor de klant maakt hem als persoon prettig om mee samen te werken. ”

John van Akkeren, eigenaar Van Akkeren Logistics

“Als iets klaar moet dan regelt Joost dit, flexibel en accuraat. Hij neemt verantwoording voor de medewerkers en kijkt elke keer goed naar de kosten. Joost is initiatiefrijk, heeft lef en enthousiasme. Hij is betrouwbaar en erg betrokken met zijn klanten en de klanten waren ook altijd betrokken naar hem.’’

Jean-Pierre Hagenaars, fleetmanager Meeus Group, nu aftersales manager T.B.

“Altijd zijn wij naar grote tevredenheid door Joost geholpen. De kwaliteit en service die het bedrijf heeft geleverd onder zijn leiding hebben wij als positief ervaren. Hierdoor zijn wij ruim 15 jaar klant geweest.”

Marc Adriaansen, oprichter en mede-eigenaar Madri Totaalinstallateur

“De manier waarop Joost meedenkt in processen en daarin ontzorgt, geeft ons een gevoel van volledig vertrouwen op een perfecte uitvoering van projecten. To the point, daadkrachtig en snel wanneernodig, maar altijd met een rustige, kalme inslag die zo typerend is voor Joost.”

Martine van de Velde, eigenaar DosisDesign

“Ik heb Joost ervaren als een gedreven ondernemer. Hij gaat precies te werk met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel klant als personeel. Joost is een toegewijde, capabele teamleider.”

Lennert Westdorp, voormalig werknemer Schoonen Reclame